Husordensregler for ro og orden i sameiet

7 desember 2017 - 12:19 - Skrevet av styreleder - Kategori: Husordensregler - Del på Facebook - Del på Twitter
HUSORDENSREGLER for sameiet Grenseveien 8 – 26

Ro i sameiet:

– Generell nattersro skal være mellom kl 23.00 – 07.00 (lør 09.00), søndag ro hele dagen.
– Ved avvikling av større selskaper, må nabo under, over og ved siden av varsles i god tid på forhånd. Er dette i forståelse mellom beboere kan reglene om nattero fravikes. Det må tas hensyn til at lyd bærer godt mellom leilighetene også på dag og kveldstid.
– Det skal være ro (det vil si fritt for boring, sagning, banking samt maskinvask) mandag til fredag mellom kl. 22.00 og 07.00. På lørdager skal det være ro frem til kl 10.00, og etter kl 18.00. På søndag- og helligdager skal det være ro hele dagen.

Søppel:

Søppel legges i lukkede poser og plasseres i søppelbrønner. Det er kun husholdningsavfall som legges i disse containerne. Papir og papp legges i egne brønner. Emballasje av en annen art, ødelagt utstyr, kasserte eiendeler og lignende, må beboer selv besørge bortkjøring av.

Det er ikke tillatt å hensette søppel og lignende på fellesarealer, likeledes at det ved lufting av hunder blir lagt i pose, ryddet opp og kastet i container.

Ved hensetning av søppel utenfor søppelbrønner eller i fellesarealer vil eier av leilighet få regning på sameiets sats kr 1500 uten advarsel, ref. protokoll fra årsmøte 2012-04-25. Ved eventuelle merkostnader ved opprydding blir eier av leiligheten belastet merkostnaden.

Last ned husordensregler for å se fullstendig versjon.

Last ned vedlegg:

Last ned husordensregler som pdf
Denne artikkelen handler om:
Fant du det du lette etter?
Ja Nei

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]